We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Why isn't ovh fixing vss-5a-6k?


Andy
17-06-2015, 13:15
CPU load could cause issues too if it can't cope.

Neil
12-06-2015, 13:34
Quote Originally Posted by turbanator
here yo go dani..the problem with vss-5a-6k being red:

http://prntscr.com/7fwiwe

http://prntscr.com/7fwjlh
Hi

That is the CPU Load which is high but the you can see the links are not congested you can see they are fine.

turbanator
11-06-2015, 23:38
here yo go dani..the problem with vss-5a-6k being red:

http://prntscr.com/7fwiwe

http://prntscr.com/7fwjlh

Dani
11-06-2015, 11:22
Hi

Do you have your ticket number for this issue?

Please contact support directly regarding this issue and provide the logs for the packetloss.

Thanks

Danny

turbanator
10-06-2015, 19:27
Dani that is just current status and i am pinging these ips from my vps box ...46.105.106.170-179 they are all having packet loss..one of those ips belongs to my dedicate server..people outside also are having packetloss to the 46.105.106.170 range and they are all going through that router and incident tickets are pointless as ovh don't realize it is intermittent? how can we fix this? has been going on 4 days now

Dani
09-06-2015, 10:56
Hi

The vss-5a-6k is currently set to 55-70% utilisation. The colour is yellow.

You can find this information at:

http://weathermap.ovh.net/#roubaix-4

Thanks

Danny

turbanator
08-06-2015, 21:40
the router is in red..there are constant packets lost from my server that uses that router to send info out and in..creating havoc..internal ovh speeds have dropped as a result sometimes resulting in just no data being able to sent..on the weathermap it is fully red and it has been giving problems for over 24 hours now!