We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Received mSP this morning... but....


marks
05-09-2013, 11:48
Quote Originally Posted by ghostyme
Horray! received my mSP this morning, but with a couple of issues...

1. It's on a 100mpbs line, I know about 2 weeks ago I asked for it to be changed but that was at the old data center. Ticket logged for that one

2. Wanted a different partition, so did a reinstall, and it's stuck at step 3 and keeps failing so now got a server i cant use... ticket logged again

It just keeps getting better and better....
for 1:
yes, to speed up deliveries, servers that requested so may have been delivered on a 100Mbps switch, and they'll be upgraded as soon as possible.
Did you open a ticket? Ticket number?

For 2:
what OS is it? If you give me the server name or number, we'll see if we can give you more info, but normally, the engineers are aware of the failed installations and will intervene ASAP



Quote Originally Posted by ghostyme
And i've just noticed something else, the reinstall has finally completed after 45 minutes, but the download rate is terrible, I usually test with a file from microsoft and a couple of others but can't seem to get anything more than 500kpbs with wget.

Someone's taking the piss now
What OS do you have? Could you run these commands from the host machine (no VM if you happen to use virtualization):

# wget ftp://cdimage.debian.org/debian-cd/c...i386-DVD-3.iso -O /dev/null

# wget ftp://ftp.ovh.net/test.bin -O /dev/null

Balsca
05-09-2013, 11:31
Mine says 100mbit too. Downloafing at 700mbit so im pretty sure im not on a 100mbit switch

Gomjaba
05-09-2013, 10:04
Quote Originally Posted by Amico500
they are going to to do it in a few minutes.
- sorry, just spit my coffee all over my keyboard ...

Amico500
04-09-2013, 19:40
Hey,

Im in the exact same situation, I can only top out at around 500kbps in SBG, asked for them to take a look at the machine, they are going to to do it in a few minutes.

alex
04-09-2013, 09:53
Quote Originally Posted by ghostyme
Someone's taking the piss now
No, just increasing prices and everything possible to annoy the customers - this way they don't need to provision new orders/servers.

ghostyme
04-09-2013, 09:43
And i've just noticed something else, the reinstall has finally completed after 45 minutes, but the download rate is terrible, I usually test with a file from microsoft and a couple of others but can't seem to get anything more than 500kpbs with wget.

Someone's taking the piss now

ghostyme
04-09-2013, 09:33
Quote Originally Posted by alex
Did anyone replied to your first ticket about the speed of the server? Or just ignored?
So far nothing, but it is early days yet

alex
04-09-2013, 09:24
Did anyone replied to your first ticket about the speed of the server? Or just ignored?

ghostyme
04-09-2013, 09:21
Horray! received my mSP this morning, but with a couple of issues...

1. It's on a 100mpbs line, I know about 2 weeks ago I asked for it to be changed but that was at the old data center. Ticket logged for that one

2. Wanted a different partition, so did a reinstall, and it's stuck at step 3 and keeps failing so now got a server i cant use... ticket logged again

It just keeps getting better and better....