We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Issue with Proxmox


DigitalDaz
20-09-2013, 23:15
If it had been up a while it could possibly have been doing a fsck on the disks

macole111
20-09-2013, 21:28
Might be doing hardware tests, as it knows it didn't shutdown correctly.

Glad it is working now.

-macole111

makno
20-09-2013, 21:14
seems there was an issue with the actual hard reboot...

rebooted twice since than with no issues

Myatu
20-09-2013, 19:45
So it's booted OK now then? If so, check your /var/log/boot to see where the delay is.

makno
20-09-2013, 19:26
and just as i posted... server is pinging lol

makno
20-09-2013, 19:26
i just don't see how the server was running fine, no updates done since last boot and just restarted it.

Now a second intervention has been scheduled but god knows how long it will take :\

Trapper
20-09-2013, 19:11
Quote Originally Posted by makno
Just did a reboot of the server and won't come up. A defect was detected and the server was rebooted in rescue mode. After logging in as root i made sure to change back to boot from HD (previous setting) and rebooted again.

Server doesn't come up and i got another defect email...

Any suggestions on what to do once in rescue mode?
Run the tests in the web-interface.

If there is an issue with hardware, report it in the appropriate way (for the server-model).

If there are no faults, backup, re-install..!

~Trap

makno
20-09-2013, 18:45
Just did a reboot of the server and won't come up. A defect was detected and the server was rebooted in rescue mode. After logging in as root i made sure to change back to boot from HD (previous setting) and rebooted again.

Server doesn't come up and i got another defect email...

Any suggestions on what to do once in rescue mode?