We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Public Cloud Archive stopped working!


Razakel
01-07-2014, 14:59
Quote Originally Posted by paaji143
No update?
Problem is still there and requests are rejected by OVH cloud servers. just gives: Connection lost.

Fix this issue.
You'll need to post on the French forums or subscribe to the mailing list: cloud-subscribe@ml.ovh.net

Yes, it's stupid.

paaji143
30-06-2014, 21:45
No update?
Problem is still there and requests are rejected by OVH cloud servers. just gives: Connection lost.

Fix this issue.

paaji143
27-06-2014, 14:05
Quote Originally Posted by Neil
Hi

No reported issues, I would recommend opening an incident ticket if you still have issues.
Already did, ticket # is 1726781

From : loic.d
Date: 2014-06-27 08:10:46

Hello,

The support for product beta is only on forum and ML.


Regards,
Loic

Neil
27-06-2014, 11:10
Hi

No reported issues, I would recommend opening an incident ticket if you still have issues.

paaji143
27-06-2014, 09:31
Hello,

Last time "Public Cloud Archive" worked was on 2014-06-06

I've used "Public Cloud Archive" for quite some time but suddenly stopped working.
I am using rsync to backup my data. now getting error.

Seems OVH cloud system is having problem or rejecting all connections.

here is full log:

scp test.txt lm76628-266***@inbox.pca.ovh.net:inbox
lost connection


./backup_weekly.sh
rsync: connection unexpectedly closed (0 bytes received so far) [sender]
rsync error: unexplained error (code 254) at io.c(605) [sender=3.0.9]

lost connection

It's refusing connection from all ips, i've tried from different servers, before it was working perfectly but now it's not.

Check "Public Cloud Archive" with rsync and update me please.

Thank you.