OVH Community, your new community space.

Can't reinstall server


Maki187
21-08-2014, 16:40
//remove my comment, mistake.

Neil
21-08-2014, 14:17
Hi

Sorry for the delay, your server has now been installed.

Kode
20-08-2014, 23:41
Still not working

Kode
20-08-2014, 15:17
Still not working =/

It started off so promising, quicker than expected delivery, but it's been unusable for nearly 30 hours now.

Kode
20-08-2014, 08:17
Hi Daniel,

It's still not possible to re-install the server any idea how long it usually takes a support ticket to be looked at?

Kode
19-08-2014, 12:44
Thanks Daniel, hopefully it will get resolved easily enough.

Daniel OVH
19-08-2014, 12:41
Quote Originally Posted by Kode
According to Interventions on the dashboard, I have attempted 10 OS Reinstalls now... going slightly insane.

How can the re-install system be so broken?

I had similar issues when I was using the beta game servers, but at least those resulted in a hard error so someone had to take a look at it, this just restarts back to the SolusVM install and reports everything is OK =/
Don't know why it's doing that but its a problem we see more frequently with the less common OS. I have made a ticket for it

Kode
19-08-2014, 12:14
According to Interventions on the dashboard, I have attempted 10 OS Reinstalls now... going slightly insane.

How can the re-install system be so broken?

I had similar issues when I was using the beta game servers, but at least those resulted in a hard error so someone had to take a look at it, this just restarts back to the SolusVM install and reports everything is OK =/

Kode
19-08-2014, 11:58
Tried reinstalling and selected install to a single harddrive - same thing

Kode
19-08-2014, 11:53
Tried reinstalling selecting custom installation - same thing

Kode
19-08-2014, 11:38
Tried reinstalling with cloudlinux - same thing

Kode
19-08-2014, 10:23
I installed SolusVM Master to have a look at it, but decided to go back to Proxmox as I know how to use that, so I click reinstall, select the Proxmox image, but it always gets stuck at Rebooting under InstallSystem

As you can see from the following

An error occurred on rebooting your server. 19/08/2014 10:14 19/08/2014 10:21
An error occurred on rebooting your server. 19/08/2014 10:05 19/08/2014 10:13
An error occurred on rebooting your server. 19/08/2014 09:54 19/08/2014 10:02
The server ns3365690.ip-37-187-76.eu rebooted. 19/08/2014 09:41 19/08/2014 09:43
An error occurred on rebooting your server. 19/08/2014 09:33 19/08/2014 09:40
An error occurred on rebooting your server. 19/08/2014 09:21 19/08/2014 09:29
Installation successful 19/08/2014 08:05 19/08/2014 08:20

the bottom one is the SolusVm install, the next 2 reisntall tries failed, so I tried a manual reboot, then the next reinstall try failed, then there was a notice there was an update to the control panel, so I refreshed and tried again incase the update had fixed it, which failed again.

So then I tried a reinstall just with the default image selected - debian (top entry), but that also failed.

The commentry on the failed reinstalls says "server does not awake on install system"

Any ideas?