OVH Community, your new community space.

VPS Loosing internet access! Anybody else? + SUPPORT HELP PLEASE.


aron123
02-10-2014, 12:15
thanks for share..

Smir
24-09-2014, 07:09

shelljjohnson
22-09-2014, 22:44
It did it again tonight, the server was offline for nearly 20min! I rebooted the server which made no difference and had to wait for the internet connection to come back online. The server was powered on (I was using the KVM). It has been doing this the past week and a half and I would like this fixing.

I have opened a ticket

shelljjohnson
22-09-2014, 21:50
It's happening again!

Neil
15-09-2014, 13:06
Hi

I think your issue is related to http://status.ovh.net/?do=details&id...58ae0e2b63e7d3

robbo98
14-09-2014, 00:27
Quote Originally Posted by shelljjohnson
Hello,

My VPS keeps losing network access, I have checked the uptime of the server and it isn't resetting so it is something to do with the network the VPS is run off. KVM doesn't work and my websites are inaccessible when the dropouts occur until it comes back online. Please take a look into this, the last dropout was at 21:42:02 UK time and came back online at 21:43:02.

I checked the jobs page for OVH but there is nothing happening in my datacentre. Anyone else having this issue?
yup! exact same thing here

shelljjohnson
13-09-2014, 22:52
Hello,

My VPS keeps losing network access, I have checked the uptime of the server and it isn't resetting so it is something to do with the network the VPS is run off. KVM doesn't work and my websites are inaccessible when the dropouts occur until it comes back online. Please take a look into this, the last dropout was at 21:42:02 UK time and came back online at 21:43:02.

I checked the jobs page for OVH but there is nothing happening in my datacentre. Anyone else having this issue?